Normativa

1. L’horari de venda serà divendres de 18.00h a 02.00h i dissabte de 12.00h a 02.00h.

2.El muntatge de les parades es farà el divendres a partir de les 16.00h fins les 18.00h i el desmuntatge la nit de dissabte a diumenge a partir del tancament de la fira (02.00h de diumenge). 

3.Cada expositor haurà d’abonar la quantitat de 45 €  (cal donar 10 gratuïtats a l’organització) per a les despeses d’organització en concepte de reserva de l’espai abans del 26 de setembre de 2014 al número de compte del Banc Sabadell ES52 0081 5092960001007108

4.Cada cerveser portarà el seu propi expositor i tot el material i infraestructura necessària per a la seva parada.

5.L’organització posarà a disposició de cada expositor diversos punts de llum. És recomanable que cada firaire porti un allargador.

6.Els expositors que participin a la fira i que vulguin organitzar alguna activitat dins de l’horari de la fira han de fer arribar les seves propostes a l’organització abans del 26 de setembre de 2014, per tal que aquestes puguin ser valorades per l’organització.

7.Per evitar la generació de residus innecessaris, els expositors es comprometen a servir la cervesa en el got commemoratiu de la fira. La cervesa només se servirà en el got de la fira i el visitant haurà d’abonar les consumicions directament als expositors. Es prohibeix l’ús de material de plàstic a la fira.

8.L’organització de la fira vetllarà per la qualitat de la imatge, dels productes que s’hi presenten i pel compliment dels criteris generals de funcionament de la fira i de les normes de civisme i convivència ciutadana.

9.L’expositor es fa responsable, en tot moment, dels productes i del material instal·lats al seu expositor i es limitarà a ocupar l’espai assignat. Es podrà posar tamborets al perímetre de les seves carpes, però no podran instal·lar un espai de taules i cadires (terrassa-bar), per preservar la bona circulació dels visitants a la fira.

10.L’organització es reserva tots els drets, sempre que les circumstàncies ho aconsellin, d’ajornar, anul·lar o suspendre la fira.

11.L’expositor es compromet a complir els requisits que estableixen les lleis i normatives vigents i les que estableix la Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per a mercats no sedentaris i fires de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

12.Els estands de productes alimentaris es comprometen a no vendre cervesa de cap tipus, per no realitzar competència deslleial als expositors de cervesa artesana presents a la fira.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s